Thuis

SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

Bedrijfsprofiel

Co. van de ShenZhenkailite werd optoelectronic Technologie, Ltd opgericht in 2009 dat een professionele geleide vertoningsfabrikant in productie, onderzoek en ontwikkeling en verkoop is. het bedrijf wordt gevestigd in industriële Baiwang tweede shenzhen China.

 

Na de inspanning en de ontwikkeling van zeven jaar, nu zijn wij één van de belangrijke geleide het schermfabrikanten en de leveranciers in China geworden, rustten de bestaande standaard de fabrieksgebouwen van het Bedrijf en verscheidene goed moderne automatische lopende band uit. Zulke heeft machine 8 van de hoge snelheidsplaatsing SONY, YMAHA-de machine van de snelheidsplaatsing, de automatische druk van het soldeerseldeeg en een aantal professioneel productiemateriaal.

 

Wij hebben LEIDENE van de reeks volledig-kleur vertoningsproducten, zoals de binnen volledige kleuren LEIDENE vertoning (P2.5、 P3、 P3.91、 P4、 P4.81、 P5、 P6、 P7.62、 P10) en de openlucht volledige kleuren LEIDENE vertoning (P5、 P6、 P8、 P10). evenals

een andere producten zoals Taxibovenkant leidden vertoning; tribune die het geleide scherm adverteren; De geleide cabine enz. van DJ.

 

De doelbewuste nadruk van het bedrijf op leiden toont products.professional-productietechnologie, productiekwaliteit. De producten hebben ISO9001, ISO2000-het systeemcertificatie van de reeks internationale kwaliteitsnorm, evenals FCC, ROHS, Ce en andere internationale de industriecertificatie overgegaan. De producten worden uitgevoerd naar de EU, de Verenigde Staten, Maleisië, Thailand, Vietnam, Zuid-Korea, Zuiden en Noord-Amerika en andere landen.

 

Wij hebben van het universiteitsonderwijs en beheer personeel dat van 80% rekenschap wordt gegeven, en er is een nationaal geavanceerd beheersmodel. Volgens de bedrijfsontwikkelingsstrategie, heeft het bedrijf verkoopafdeling, techniekafdeling, financiënafdeling, op de markt brengende de afdeling en de naverkoopafdeling van de afdelingslogistiek en andere subsectoren

 

Het doel van KAILITE is klanten van stabiele kwaliteitsproducten te voorzien! Laat klantenvrede van mening.
Zo is de reputatie van ons bedrijf in de industrie zeer goed deze jaren, ook hebben wij heel wat oude klanten. zo als u behoeften hebt, contacteer ons enkel! en vertrouw op ons, zullen wij u niet neer laten!

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team
  • nieuws

In JULI 2009, OPTOELECTRONIC de TECHNOLOGIEco. van SHENZHEN KAILITE, werd Ltd opgericht in Shenzhen China. wij zijn hoofdzakelijk bezig geweest met de productie, het onderzoek en de ontwikkeling, verkoop van LEIDENE vertoning.

 

In AUGUSTUS 2010, hebben wij verscheidene productielijnen en wat meer Smd en andere plaatsingsmachines, in hetzelfde jaar, wij opstelling het Ministerie van buitenlandse handel toegevoegd en begonnen markten overzee uit te breiden.

 

In 2012, heeft Ons buitenlandse handelsteam zich aan 20 mensen, Jaarlijkse bereikte verkoop 30 miljoen dollar ontwikkeld. De producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië, en sommige landen in het Midden-Oosten.
Tegelijkertijd wegens productkwaliteit en stabiliteit, hebben wij een goede klantenreputatie gewonnen.

 

In octomber 2013, bereikte de totale oppervlakte van Ons die bedrijf van de originele 1000 vierkante meters aan de huidige 3000 vierkante meters wordt uitgebreid, het totale aantal werknemers 250 mensen. Zoals onze werkgever zei: „Ons bedrijf zal overeenkomstig het tempo van ontwikkeling“ worden vermeld, dat een opwindend jaar was.

 

In Mei 2014, hebben wij 10 automatische productiemachines geïntroduceerd, is de Productieefficiency zeer beter. de productiekost wordt verminderd, zodat hebben wij heel wat prijsvoordeel. In hetzelfde jaar, bereikte onze jaarlijkse verkoop 2000 miljoen dollar.

 

In April 2015, beginnen wij om de kleine hoogte LEIDENE vertoningsmarkt in te gaan, is dit de tendens van de toekomst. Zo zetten wij een partij op dit gebied
Ondervond tegelijkertijd ook heel wat moeilijkheden, maar dit is de enige manier aan succes

 

SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Merken : KAILITE

Aantal werknemers : 130~150

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD Certificaten China SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD Certificaten China SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD Certificaten China SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD Certificaten