Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit SMD geleid scherm voor verkoop
Van goede kwaliteit SMD geleid scherm voor verkoop
Dit is mijn derde keer doend zaken met hen, is de kwaliteit van het hun geleid scherm zeer stabiel, en heeft vertrouwelijk na de dienst!

—— Nick

Ik ben mykola van Roemenië. het doen van zaken met hen is enkel geen zorgen. zij zijn zeer attent, is dit wat ik altijd vind

—— Mykola

Ik ben online Chatten Nu

SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

1 2 3 4 5 6
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : KAILITE
Aantal werknemers : 130~150
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

In JULI 2009, OPTOELECTRONIC de TECHNOLOGIEco. van SHENZHEN KAILITE, werd Ltd opgericht in Shenzhen China. wij zijn hoofdzakelijk bezig geweest met de productie, het onderzoek en de ontwikkeling, verkoop van LEIDENE vertoning.

 

In AUGUSTUS 2010, hebben wij verscheidene productielijnen en wat meer Smd en andere plaatsingsmachines, in hetzelfde jaar, wij opstelling het Ministerie van buitenlandse handel toegevoegd en begonnen markten overzee uit te breiden.

 

In 2012, heeft Ons buitenlandse handelsteam zich aan 20 mensen, Jaarlijkse bereikte verkoop 30 miljoen dollar ontwikkeld. De producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië, en sommige landen in het Midden-Oosten.
Tegelijkertijd wegens productkwaliteit en stabiliteit, hebben wij een goede klantenreputatie gewonnen.

 

In octomber 2013, bereikte de totale oppervlakte van Ons die bedrijf van de originele 1000 vierkante meters aan de huidige 3000 vierkante meters wordt uitgebreid, het totale aantal werknemers 250 mensen. Zoals onze werkgever zei: „Ons bedrijf zal overeenkomstig het tempo van ontwikkeling“ worden vermeld, dat een opwindend jaar was.

 

In Mei 2014, hebben wij 10 automatische productiemachines geïntroduceerd, is de Productieefficiency zeer beter. de productiekost wordt verminderd, zodat hebben wij heel wat prijsvoordeel. In hetzelfde jaar, bereikte onze jaarlijkse verkoop 2000 miljoen dollar.

 

In April 2015, beginnen wij om de kleine hoogte LEIDENE vertoningsmarkt in te gaan, is dit de tendens van de toekomst. Zo zetten wij een partij op dit gebied
Ondervond tegelijkertijd ook heel wat moeilijkheden, maar dit is de enige manier aan succes

 

Contactgegevens
SHENZHEN KAILITE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Mr. lewis

Tel.: +8613510138815

Fax: 86-0755-8179-5586

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)